Seizoen 2009 Susanne Racing

29 januari 2009 - Plannen seizoen 2009 
Hallo allen,
 
Het nieuwe jaar is alweer van start. Tijd om eens even de plannen voor komend seizoen bekend te maken. Na de desastreuze race in mei van afgelopen seizoen heb ik door alle blessureleed tijd gehad om een en ander op een rij te zetten voor komend seizoen.
 
De bedoeling voor 2009 zijn simpel. Gezien de financiele crisis en de met ruim 40% gestegen kosten van inschrijfgelden voor een race en de circuitdagen bn ik tot de conclusie gekomen dat een volledig raceseizoen meedraaien gewoon niet haalbaar is. Daarom heb ik besloten slechts die races te rijden wat ik de moeite waard vind en waar ik en de mensen die mij ondersteunen de meeste lol aan zullen ervaren naast de baan.
 
Vooralsnog heb ik slechts een circuitdag in de planning staan voor aanvang van het racegeweld en heb me reeds ingeschreven voor een KNMVcuprace die heel verassend zal worden verreden op het stratencircuit in Hengelo Gld. Op dit circuit word normaal gesproken alleen de EK/ONK races verreden. Maar de organisatie van de KNMVcup heeft het nu voor elkaar dat ook onze klasse daar mag starten op donderdag 21 mei, hemelvaartsdag. In 2006 reed ik daar mijn eerste EK race en de sfeer is er helemaal top. De paddock is open en ook in de avonduren is er vertier voor degenen die daar behoefte aan hebben. Tevens staat er nog de dames EK race in Assen op het programma. Deelname aan deze race is echter nog niet zeker.
 
Wat er verder nog allemaal op het programma gaat komen is afhankelijk van budget. Evt. de 500 km van Assen wil ik met twee andere rijders gaan rijden. Dit is een endurance race, waarbij de sfeer vooral helemaal top is. De ONK mannen en vrouwen strijden tesamen met de KNMVcuppers om een hoge klassering. Eenieder rijdt op zijn of haar eigen motor, alleen de transponder word omgezet bij de rijderswissel in de pitlane. Erg spectaculair is dan vooral de Le Mans start, waarbij de adrenaline ervan afdruipt. Rijder aan de ene kant van de baan, de motor met begeleider aan de andere kant. Als het startsignaal word gegeven rent de rijder naar zijn motor, start deze en de rijdt weg. Hopelijk dat dat nog door kan gaan. Houdt de site in de gaten!
 
 
Gr Susanne #175
Volgt....


[Terug naar homepagina]
Website engineered by the WebMistress and last updated on Dec 3, 2014.