Juli 3, 2006 - Nieuws

Dat het soms snel kan gaan wist ik wel, maar zo snel als het dit seizoen allemaal gaat, had ik niet verwacht. Stond ik begin dit seizoen nog voor de uitdaging mijn B-licentie te halen, inmiddels ben ik een Eurolicentie rijker en heb KNMV-cup races gereden en heb twee European Womanís Cup races uitgereden en dik in de punten ook nog. Overal zit nog progressie in. Al met al boven mijn eigen verwachtingen.

Nu wil het toeval dat kort nadat de coureur van het Remar racing team stopte met EK races, ik het aanbod kreeg van de teambaas van Remar racing, Rene Brink, om het seizoen met zijn 2006 Suzukiís uit te rijden. Nou, dat hoef je mij natuurlijk geen twee keer te vragen. Feitelijk veranderd er niets aan de planning voor de rest van het seizoen. Ik blijf KNMV-cup Supersport 600 rijden en de laatste race van de European Womanís Cup in Cartagena Spanje, echter dan met de Suzuki. Ook Ton Jennissen en Jan Heutmekers blijven me ondersteunen bij Remar racing.


Remar racing

Inmiddels heb ik wat testronden met de Suzuki GSX-R 600 gereden op Assen wat ik als zeer positief ervaren heb. In de enkele ronden die ik gereden heb waren mijn tijden al gelijk aan de tijden met de R6, dus dat beloofd wat op het moment dat ik wat meer gewend ben aan de Suzuki. Want de motor heeft veel meer potentie.Technisch gezien is de GSX-R natuurlijk wel wat jaren verder ontwikkeld in vergelijking met de R6. Wat resulteert in beter stuurgedrag, de Soes is motorisch sterker, directer op het gas en heeft betere remmen. Dus niets staat nog in de weg om betere tijden te gaan rijden.Tenminste aan de motor zal het niet liggen.

Vrijdag 21 Juli rijden we mee met de CRT gridtime sessies en zaterdag 22 juli rijden we de KNMV cup race in Assen.

Om extra kmís te kunnen maken rijden we zoals het er nu uitziet op maandag 7 augustus de KNMV endurance race op Assen samen met Dave Hendriksen op een Suzuki GSX-R 1000 en Iwan van der Valk op een Yamaha R1. Het team gaat RDP racing team heten. (Remar, DMP racing van Dave Hendriksen en Powerbikes van Iwan van der Valk)

Hopelijk tot ziens in AssenÖ

[Terug naar homepagina] [Terug naar het oude nieuws]
Website engineered by the WebMistress and last updated on July 17, 2006.