December 19, 2006 - Susanne gaat rijden voor Brunelco-racing

De 2007 kalender is inmiddels bekend en dus kunnen de raceplannen nog verder worden uitgewerkt en dat betekent veel werk aan de winkel. Donderdag 14 December werd er in het bijzijn van diverse sponsoren, familie, vrienden en kennissen in het feestelijk ingerichte café-restaurant De oude molen in Haaksbergen bekend gemaakt wat de planning is voor 2007.

Het volgend seizoen zal ik rijden in het Brunelco racing team samen met Jeroen Westendorp. Jeroen was afgelopen seizoen 4de in de KNMV Supercup 1000 met zijn Suzuki GSX-R 1000 en gaat volgend jaar proberen om het kampioen in de Supercup 1000 klasse te worden. Het wordt Jeroen zijn laatste racejaar en daarom is hij super gemotiveerd om de titel binnen te halen met zijn Suzuki GSX-R 1000.
Komend seizoen ga ik wederom net als afgelopen seizoen starten in de KNMV Supercup 600 klasse. Tevens ga ik deelnemen aan de Women's European Championship Superstock 600 klasse, met als doel in het kampioenschap bij de top 5 te rijden. Eindelijk is het nu een officieel EK, en er word zelf op thuiscircuit Assen in de tweede ronde om de kampioenschapspunten gestreden. Er spannend allemaal en een mooi vooruitzicht voor 2007.
Dit alles met technische ondersteuning van Ton Jennissen en Jan Heutmekers. Inmiddels is bekend dat de motor voor 2007 een Yamaha YZF R6 zal zijn. We kunnen op steun rekenen daar waar nodig van Hartelman Racing te Hengelo Gld. Al met al ziet het er erg goed uit voor het volgend seizoen. In maart zullen we starten met voorjaarstrainingen in Spanje op het circuit Catalunya en Valencia. Zo kunnen we beiden met een goed ritme aan de start komen van de eerste KNMV cup race te Assen op 14 april 2007!

[Terug naar homepagina] [Terug naar het oude nieuws]
Website engineered by the WebMistress and last updated on September 18, 2006.