Naam: Susanne H.J. Bolhaar
Geb. datum: 19 maart 1977
Geboorteplaats: Oldenzaal
Woonplaats: Oldenzaal
Burgerlijke staat: Gehuwd
Beroep: Militair

Het motorvirus sloeg al vroeg toe... Ik kreeg als 16 jarige meid stiekem les op een hagelnieuwe Honda CBR600F van een vriend die net zelf het rijbewijs had. Ik reed gewoon op de openbare weg. Toch heb ik pas op mijn 21ste mijn motor-rijbewijs gehaald. En natuurlijk waren voor mij vooral de racemotoren en de racesport wat mijn interesse trok.

Vandaar dat er het eerste jaar na het behalen van het felbegeerde roze papiertje dan ook een sportieve toermotor moest komen. De keuze viel op een oude liefde, de Honda CBR 600F en heb daarmee de nodige straatkilometers gemaakt. Maar na een jaartje vond ik het tijd voor meer power, omdat ik die "grote jongens" met die kanonnen van motoren zag rijden en dat leek mij ook wel wat.

Dus toen maakte ik de overstap naar een Suzuki GSX-R 750 SRAD uit 1996, een echte Superbike, Hiermee reed ik toerritten naar Polen, naar de GP van Tsjechie te Brno in 2001. Helaas na een valpartij met een nieuwe voorband was de Soes total loss. Dus toen toch maar weer een Honda aangeschaft. Drie jaren lang reed ik op een Honda Fireblade uit 2001 diverse circuitdagen. De vonk voor het racen op het circuit sloeg echt over tijdens een ladiesday van Honda. 

In die jaren ben ik me wat meer gaan verdiepen in de racesport op alle niveau's van ONK tot de GP's. Ik heb daarbij over de schouders mee mogen kijken van een vooraanstaand team in het ONK, zij wisten de titel in de 600 CC supersport in 2004 en 2005 op hun naam te schrijven.

Toen vond ik het tijd om ook mijn C-licentie te gaan halen en in augustus 2005. voorjaar 2006 ben ik de KNMV cursus voor de B-licentie gaan doen en kort daarna was de Eurolicentie binnen.

Toen begon het racen in de KNMVcup en de European Women's Cup.

Website engineered by the WebMistress and last updated on January 23, 2008.